кадър: БтвБлагой Георгиев е Последния оцелял, спечелил седмия сезон на

...
 кадър: БтвБлагой Георгиев е Последния оцелял, спечелил седмия сезон на
Коментари Харесай

Благой Георгиев спечели Survivor

 кадър: Бтв

Благой Георгиев е Последния оживял, спечелил седмия сезон на " Survivor "

 

" Ако бях спечелил Шампионската лига, нямаше да се усещам по този начин! Там имаш тим, а тук се бориш самичък! " - това бяха първите думи на футболиста Благой Георгиев, откакто победи в " Survivor ". Джизъса завоюва рисковото риалити и огромната премия от 150 000 лв. откакто три месеца оцелява в Доминикана при мизерни условия, липса на храна, в непоносими жеги и тропически стихии дружно с още 23-ма авантюристи, подготвени на всичко, за потвърдят, че са почтени за успеха.

До финала на приключението Благо стигна дружно с двама мощни, чудесно готови играчи - студентката Ермина и финансовия представител Дани. Преди обаче да се изправят пред журито на последния за сезона родов съвет, в който трябваше да убедят отпадналите от играта участници за какво са почтени за купата Последния оживял, те минаха през три елиминационни борби, осигурявайки си място на дълго чакания край, предава Дир.бг. 

В първото тестване всеки един от тях бе закачен с въже, преплетено в затруднение, през което трябваше да преминат, с цел да продължат напред. Освобождавайки се от него бе належащо да създадат въжен мост, с цел да стигнат до тясна дървена греда, през която едно по едно да пренесат с дълги железни щипки общо шест топчета, поставяйки ги на специфична подложка в края на трасето.

След това участниците започнаха да редят девет разнообразни по величина плоскости, издигайки стъпала, с цел да се доберат до огромен басейн с тиня, чието наличие трябваше да пренесат до кофа, сложена на дървена везна, без обаче да употребяват своите ръце. След като всеки от тях изпълни отредения му съд, стартира да реди дъски върху греда, по които да изтъркули топче, пробвайки се да го вкара в панер, ситуиран в другия завършек на подпората.

Накрая те бяха качени на платформи, издигащи се над Карибско море, откъдето пълнеха с вода механизъм, идващ към тях ключ с всяка излята в него кофа. Вземайки го, кандидатите за първото място увиснаха на греда, по чиято дължина минаха, събирайки още два ключа. След това те изкопаха от пясъците на брега дървени сандъци, съдържащи кремък и плява, с които възпламениха огън, прогаряйки въже, освобождаващо байрак. Именно неговото издигане ги води на край.

След това ориста им реши журито, пред което всеки от тях трябваше да произнесе къса тирада. Повечето от тях гласоподаваха за Джизъса, впечатлени от желязната му душeвност и забележителна физическа мощ. Той устоя седмици наред на самотния, тягостен Остров на отшелника и регистрира осем победи в борби за оцеляване.

Силно религиозният състезател изясни, че в изолираност го е крепяла вярата му и мисълта за децата му. Джизъса не скри, че е поласкан и от положителното отношение на съперниците му към него. " Всеки, който си тръгваше от " Сървайвър " ми споделяше, че съм супер земен и почтен човек. За мен това е най-голямата премия ", разгласи насълзен той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР